Ник Кенън за събирането си с Марая Кери: "Никога не казвай никога"

Бившият любим на Марая Кери (Mariah Carey) - Ник Кенън (Nick Cannon), заяви пред журналисти, че не изключва възможността да възобнови отношенията си с певицата.

Според актьорът, той е готов за всяка възможност: 
"Никога не казвай "никога"! Любовта - това е толкова трудно нещо."
Това интересно изказване на Кенън идва малко след като стана ясно, че Марая няма да му плати желаните 30 млн. долара при развод. По-рано поп дивата беше категорична, че той няма да получи и цент повече от 10 млн. долара. 
Западните медии вече се обърнаха за коментари към официалните представители на Кери и Кенън, но все още не са получили отговори.  
Припомняме ви, че бракоразводният процес между Марая Кери и Ник Кенън започна в средата на януари тази година. Първите клюки за криза в брака на двойката се появиха през август 2014 г. Тогава беше съобщено, че съпрузите са започнали да живеят отделно, след като певицата е наела охранител за любимия си, който да го държи далеч от други жени. 
В началото на този месец, Кенън отново привлече вниманието на пресата. Светските таблоиди съобщиха, че актьора смята да публикува откровени мемоари, в които ще разкаже "цялата скандална истина" за Марая.
В своя профил в социалната мрежа Twitter, обаче той отрече тези клюки, заявявайки, че се отнася към жена си с голямо уважение и не планира да публикува книга за живота им заедно. 
Макар в момента да излиза с модела Джесика Уайт, явно Ник Кенън вече обмисля дали няма как да спаси брака с майката на децата си Монро и Марокан.
Източник: klukite.com
Снимка: People.com
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger