Пет съвета за супер стил

Предлагаме ви пет съвета, които ще ви помогнат да изглеждате стилно и неповторимо.

1.Размер на дрехите Когато искате просто да се обличате добре или си купувате нещо ново, не забравяйте златното правило: Носете правилния размер! Не бъдете суетни, не избирайте по-малък размер дрехи, които само ще акцентират върху недостатъците на фигурата ви. Изборът пък на по-голям номер само ще скрие предимствата на силуета ви.

2.Правилен избор на сутиен Приблизително 80% от жените носят грешен размер сутиен. Това е шокираща статистика, с която непрекъснато трябва да се борим. Правилният избор ще повдигне гърдите, ще подчертае талията и тоалетът ще пада много по-добре върху тялото.

3.Универсално облекло Най-добрият начин да обогатите своя гардероб с минимален бюджет, е да купувате дрехи, които ще изглеждат страхотно в комбинации с други елементи от вашето облекло. За целта трябва да сте наясно какви тоалети са най-подходящи за вашия тип фигура, след което да определите цветовете, най-добре пасващи на вашата кожа и на цвета на косата ви. Купувайте дрехи, които винаги са били на мода и са се превърнали в класика: интелигентни якета, универсални чанти и класически панталони. След това може да ги разчупите с нещо мъничко, ново и модно.

4.Аксесоари Обувки, чанти, бижута и шалове винаги могат да обновят вашия образ за минути. Номерът е да се намери баланс между класическите и по-необичайните елементи. Реалността изисква да се направи максимално най-правилния подбор за личния гардероб. Всяка жена трябва да има класическа чанта, чифт черни сандали и обувки на ток, чифт обувки на изящен ток, стилно украшение за врата, едно колие, чифт лъскави обеци и ефирен шал.

 5.Не робувайте на модата Не бъдете заслепени и пристрастени към модата. Защото просто е невъзможно да бъдем стилни и да вървим винаги в крак с нея. Понякога тенденциите са доста екстравагантни и дори нелепи и ако се придържаме сляпо към тях, просто се явява опасност да изглеждаме глупаво. Винаги трябва да помним своята възраст и да отчитаме безпристрастно особеностите на фигурата си. За да изглеждате превъзходно винаги, развивайте чувство за собствен стил, което ще работи за вас. И винаги допълвайте образа си с нови и смели аксесоари, които да подчертават вашата индивидуалност. Успех!
Сподели статията :
'
 

+ коментара + 1 коментара

Много интересен и актуален пост, супер сте.

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger