Малката баня-модерна и функционална.

Голяма част от днешните апартаменти разполагат с малка баня. Не се разочаровайте,ако и вашият случай е такъв. Напротив! Понякога е много по-лесно да се справим с обзавеждането на малка баня, която да бъде едновременно практична и модерна.И при всички случаи това е напълно достъпно.

Наблегнете на качеството. При положение,че ще купувате по-малко на брой мебели и инсталации,съвсем спокойно можете да си позволите те да са от по-висок клас.Поинтересувайте се какво се предлага на пазара. Помислете какво ви е нужно в банята и къде най-добре ще се разположи.Направете си скица с точните размери и не се разделяйте с нея при обикалянето из магазините, ако се налага, искайте да ви изработят обзавеждането по поръчка, за да съответства на пространството. Помислете внимателно цветовете и стила да отговарят и на гранитогреса или теракота в банята.

Най-практичните са ъгловите душ кабини. Не заемат много място, удобни са и са снабдени с най-модерни пособия,за да отговорят на изискванията ви.Тоалетните си принадлежности можете да държите подредени на кокетни малки стенни етажерки.Рафт за съхранение на хавлии може да бъде поставен дори над вратата.Друг вариант е да си купите шкаф с чекмеджета ,в който нещата ви да бъдат прибрани.Последна мода в банята са изчистенит, модели шкафове с вградени дръжки и в светли пастелни тонове.Всичко това ще ви помогне да освободите максимално пространство.Разполагайте мебелите в порядък,за да ви бъде удобно и да не се налага да правите излишни движения в и без това скромното по размери помещение.Не отрупвайте с аксесоари, декорации и лични вещи. Предвидете да държите в банята си само това,което ще ви е нужно там.Така ще улесните и почистването й.

И не на последно място-обмислете как ще осветите помещението.Ако има прозорец,можете да разчитате на естествена светлина.В противен случай поставте толкова лампи и осветителни тела, колкото са необходими за да бъде банята много добре осветена.Затъмнена обстановка само би смалила стаята,а не това целим в случая.
Сподели статията :
'
 

+ коментара + 3 коментара

10 септември 2013 г. в 2:16

интересно защо наистина стремежът е винаги да направим пространството в банята да изглежда по-голямо от колкото е. а стиловете тоалетни чинии не винаги са точно дисктретни. маргарита

2 август 2014 г. в 12:11

Може би и аз съм по този по модерен и нов начин за обзавеждане на баня с вградени шкафове.Така всичко стои доста по изискано и изчистено, но пък е на една ръка разстояние.Като че ли тази натрупаност от аксесоари, които слагаме видимо малко ми идват в повече.Снимката тук е страхотна.Столът е уникален и си има всичко, дори и вана в иначе не толкова голяма баня. Ще се опитам и в нас всичко да бъде така изискано и изчистено.

28 март 2015 г. в 14:36

Поздравления за красивата снимка, която тук сте направили и ни показвате.Определено се изисква майсторство.Може да е малка една баня, но в крайна сметка ако всичко е добре съчетано и обмислено, то няма как една баня да не се получи малко бижу.Бижу, което да посещаваме всеки един ден по няколко пъти, дори и само да се огледаме в огледалото.Но е важно и правилно да я поддържаме и почистваме редовно.

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger