Изгодна SEO оптимизация с месечен абонамент


Днес ще Ви разкажем за важността да се оптимизира Вашият сайт постоянно, да се грижат SEO специалисти и да подобряват постоянно позиционирането в Гугъл, респективно да се задминават конкурентите. И така, нека започнем със следното твърдение: Инвестицията в SEO оптимизация е може би една от най-разумните от сектор "дигитален маркетинг", като причините са няколко:
1. Основно инвестицията е възвръщаема.
2. Инвестицията води в прогрес, и финансов, и по отношение на предтавяне на бранда онлайн.
3. Повишаване разпознаването на марката, ако сте собственик на онлайн бизнес, но имате и традиционнен такъв, то чрез SEO ще можете да достигнете до повече потребители онлайн.
4. Инвестирайки в SEO то ефектът и резултатите биха били актулани дълги години.

Естествено, същесвуват много други предимства, но по-горе Ви представихме четири от основните, които смятаме за най-ценни.

Каква сума да инвестираме за месечно обслужване? Въпрос, който често клиенти на нас, екипът на VISEO ни задават, и на който ще Ви отговорим и на Вас, читателите на сайтът "Моят блогрол".

Месеци наред, съвместно с финансисти, както и с управители на рекламни агеции дискутирахме тази тема. Стигнахме до извода, че около 5 % от месечните приходи на дадена компания е добре да се реинвестират в SEO.
По правило, както и в книгите за маркетинг и реклама пише, че 20 % от приходите е добре да се реинвестират отново в реклама, то и в този случай, от тези 20 % една четвърт е добре да бъде за СЕО експерти, т.е. за SEO оптимизация.

Другите 5 % за ppc реклама, както и останалите 10 за традиционни рекламни и маркетингови похвати, рекламни материали и действия.

Е, уважаеми читатели, всичко това, което Ви представихме е примерна схема от екипът на ВИСЕО LTD, но Вие самите решавате как да реинвестирате натрупания капитал.
Единственото важно нещо е да попаднете на точните хора, що се касае за СЕО оптимизатори, тъй като през последните години се появиха много младежи, които си мислят, че знаят и могат много, но във времето се установява, че са ненадеждни.
За целта е добре да направите проучване, и като рейтинг, и като резултати, да разпитате Ваши бизнес партньори, и едва тогава да се насочите към точната компания.
Ако сте управител на по-голяма компания, не е лошо решението и да отворите щат за подобен специалист, който да е на Ваше разположение в ежедневието и който да следи онлайн позиционриането, представянето на марката и да подобрява класирането в Гугъл и другите търсещи машини.



Днес, във времена на криза, на инфлация, инвестицията в SEO оптимизация е не просто необходимост, а нещо належащо, което не бива да отлагате!
Много често споменаваме на наши клиенти, че колкото повече отлагат оптимизирането на сайтовете си, било то бизнес проекти, било то електронни (онлайн) магазини, то толоква по-сложно става занапред, толкова по-трудно се достига конкуренцията.
Бъдете креативни, отличаващи се и побързайте... Наемете компания за SEO оптимизация, без значение, дали ще изберете нас, или друга дигитална агенция. Просто го направете.

Бъдете здрави  !
Статията е актуализирана на 5 февруари 2022 г.

Сподели статията :
'
 

+ коментара + 2 коментара

8 април 2019 г. в 11:05

Страхотна статия!

25 февруари 2022 г. в 21:18

Страхотна статия! Благодаря за полезното съдържание!

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger