Какви са предимствата на HydraFacial

С помощта на HydraFacial кожата ви не само ще бъде възстановена, ексфолирана и почистена, но също така новооткритата кожа ще бъде покрита с серуми на антиоксиданти, пептиди и хиалуронова киселина. Всеки от тези серуми е насочен към специфични проблеми на кожата, като: увреждане от слънцето, черни точки, комедони, разширени пори, акне, цветни петна, неравномерен тен на кожата, фини линии и бръчки, ранно стареене.
HydraFacial е подходяща за всеки тип кожа, като основната цел на процедурата е да подобри нейното качество, да я направи по-здрава и да разкрие истинската ѝ красота.

Как функционира HydraFacial

Терапията Hydrafacial се различава много от останалите процедури, благодарение на старателното ексфолиране, хидратиране и внезапното подобрение на цялостния външен вид на кожата на лицето. HydraFacial има успокояващо, освежаващо, овлажняващо действие и е комбинация от 3 различни популярни метода за подмладяване на кожата. Предимството на Hydrafacial, че то е съвкупност от ексфолацията и обноваяването на кожата, които са присъщи за микродермоабразиото, обновяването на кожата, запазена марка на химическия пилинг и дълбокото почистване на лицето, то е по-всеобхватно и осигурява незабавни резултати.

Hydrafacial се извършва в няколко етапа:


  • Ексфолиация – това представлява силно циркулираща течност, която след като се приложи върху кожата лесно я почиства и премахва различни дефекти по нея, включително и черни точки, себум и комедони, с безболезнени и мигновени екстракции. Всъщност този процес се равнява на много сериозна ексфолиация, но с апарата процедурата е изключителна лека и приятна. 
  • Вортекс почистване – уникалният хидропилинг накрайник работи ефективно за хидратацията на кожата, като използва богат на хранителни вещества специален разтвор, който прониква дълбоко в порите и разтваря мръсотията, като същевременно омекотява кожата. Тук е важно да се отбележи, че на тази стъпка се прилага лекият химичен пилинг, който отлично почиства порите без да наранява кожата.
  • Вортекс извличане – този процес допринася още повече за предимствата на HydraFacial. Тук е момента, когато биват извлечени всички замърсявания по кожата включително се изчистват и затворените комедони. Благодарение на специални серуми с антибактериално и противовъзпалително действие се достига надълбоко в кожата и се елиминират замърсяванията, а също така се нормализират и нивата на отделяне на себум.
  • Възстановяване - Чрез прилагането на специален коктейл от пептиди, се стимулира клетъчният растеж и се увеличава производството на еластин и колаген в кожата. Всички знаем, че именно колегана е причината за подобряването еластичността на кожата, а това от своя страна намалява появата на фините линии, бръчките и други видими признаци на стареенето.
  • Дълбока хидратариця – специалният въртящ се Vortex Fusion се използва за хидратиране на кожата, чрез едновременно вливане на силни антиоксиданти, витамини и хиалуронова киселина в нея. В резултат на това кожата ви е дълбоко хидратирана, почистена, освежена, подхранена и сияйна. 

Какви са целите на HydraFacial

Терапията HydraFacial е насочена към премахването на определени кожни проблеми и ѝ помага да бъде по-здрава в дългосрочен план.

  • Черни точки и комедони
  • Бръчки, фини линии и дехидратирана (много суха) кожа
  • Неравномерен тен на кожата, хипер-пигментация, увреждане от слънцето и кафяви петна
  • Разширени и замърсени пори, акне или мазна кожа
  • Планирайте вашата безплатна консултация

Ако сте готови да почувствате ефекта от здравата и красива кожата, не губете време, а си запишете час за HydraFacial в Wave Estetic Center в Стара Загора, където екипа от специалисти ще оцени кожата ви и  ще Ви препоръча възможности за лечение, които са съобразени с вашите нужди и вашите желания.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger