Три популярни грешки при закупуването на дрехи



Съвременната мода отдавна се е отклонила от общоприетите закони на красотата. Днес има само едно правило за всички: целта е всеки да подчертае своята индивидуалност, да развие свой собствен стил, да се отдалечи от стереотипите. Тези принципи относно какво е стилно и какво не са етикетирани в продължение на много години. Те описват начина по който една жена трябва да изглежда, за да бъде красива.






Разбира се, това не означава, че трябва да се впуснете през глава да прекосите всички граници наведнъж. Не е необходимо да си боядисвате косата зелена или да си слагате пиърсинг на носа, но от някои от правилата, които до скоро са били необходими при подготовката на аутфита на жената, вече безпроблемно може да се откажете. В тази статия ще ви представим три популярни грешки при избора на дрехи, които развалят имиджа.


1. Бялото облекло винаги прави фигурата да изглежда по-пълна. В действителност това не е вярно. На първо място, това зависи от формата на дрехите. Чистите линии и добрата кройка имат способността да подчертаят чара на дамската фигура и то в добра светлина. На второ място е от решаващо значение материята на дрехата. Бялата блуза от жарсе е доста мудна и никога няма да направи фигурата по-стройна. Жарсето по-скоро ще подчертае недостатъците. От друга страна, една рокля от по-плътна тъкан е в състояние да скрие нежеланите несъвършенства по тялото.


2. Черният цвят винаги прави жените по-слаби. Твърдението, че черното прави дамите да изглеждат по-стройни не е съвсем вярно, защото този цвят не винаги може да скрие недостатъците на фигурата. Трябва да се помни, че черният цвят не е за всеки и за момичетата с по-голямо тегло той е противопоказан. Представете си пълна дама с прилепнала черна рокля. Липсата на талия, бричовете и дори гънките около сутиена личат, а картинката не е никак естетична, нали? За да се направи талията по-слаба, трябва да изберете стил на обличане, например, с акценти от черно. Само в този случай жената ще изглежда по-стройна.

3. Райето удължават силуета. Всеки ден, модните експерти ни казват, че вертикалните райета визуално ни прави по-слаби и по-високи, а хоризонталните - обратното. Но в действителност това не е вярно. Всъщност, по време на избора на дрехи, трябва да бъдете много внимателни, защото е важно да изберете правилния стил. Най-добре е, ако нямате перфектен силует, върху роклята с вертикално райе е добре да носите сако. По този начин ще създадете необходимата йерархията.
















Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger