Крем за заличаване на белези и колаген базирани филъри за лице


Крем за заличаване на белези на силиконова основа е решението за проблемните белези днес. Един белег е много притеснителен, особено ако е разположен в зони, като лицето, шията, и видимите части на крайниците. Често пъти белега е повод за ниско самочувствие, хората притежаващи го се опитват да го прикрият по всякакъв начин. За да си възвърнете отново самочувствието не е нужно да се подлагате на операционни интервенции, по отстраняването на белега, просто се доверете на активната формулировка на силиконовия гел Кело Кот. Говорейки за ниско самочувствие и неудовлетвореност от външния вид, бръчките и провисването на кожата по лицето и шията, също са проблем свързан с неизбежното стареене и възвръщането на красотата. За да се поддържаме млади, вълшебната съставка която трябва да попълним в подкожния си лицев слой – се нарича колаген. Ето и малко повече по двете теми.
Крем за заличаване на белези, който действа ефикасно, бързо и гарантирано

Белезите по своята същност имат разнообразен характер, вид, причинител, но могат доста успешно в голямата си част да се лекуват с помощта на силикона, който е активната съставка в множество кремове за заличаването на белези. Ако сте се питали, какво точно са белезите? Ето и отговора. Белезите се делят на три основни групи, които също могат да бъдат много разнообразни. Те са хипертрофични, атрофични и келоидни. И трите типа носят определени характеристики, както и се подразделят на редица видове. Но, като цяло един белег, бил той от порязване, изгаряне, операция или друго е естествена реакция на кожата. На мястото, където кожата е прокъсана и наранена, съединителната тъкан се произвежда в големи количества.






 По този начин кожата се стреми да се регенерира и затвори по най-бързия начин, за ни запази от внасянето на микроорганизми, причиняващи инфекции. Формата и големината на белега зависи най-вече от големината на раната и увреждането на кожния повърхностен слой.
Цветово пресните белези са зачервени или леко розови, защото кожата е във възстановителен период. Тя сърби, образува изпъкнала грапава повърхност и след време цвета на белега обикновено става бял. Атрофичните белези, за разлика от хипертрофичните са вдлъбнати, грапави и обезцветени. Най-честия им причинител са силно акне по време на съзряването или следи от шарка в по-зряла възраст.  При келоидите съединителната тъкан значително е изменила функциите си на места и образува възлести топчета, твърда и деформирана кожа, с концентрирано количество колаген. 

По своя характер келоидите се причисляват към доброкачествените ракови образувания. За лечението на хипертрофични и атрофични белези, дерматолозите често препоръчват силиконовите гелове и кремове, като Кело Кот -  крем за заличаване на белези. Те действат изключително омекотяващо. Благодарения на активното им използване кожата е изгладена, цвета и възвърнат, а белега е заличен след време.

Колаген  дермални филъри за подмладяване кожата на лицето и тялото

Колагенът е една от най-важните и основни съставки на човешката кожа. Именно благодарение на него, кожата ни се регенерира и възобновява постоянно. Затова още с появата на козметиката за подмладяване на лице се въвежда практиката да се използва колаген, който е извлечен от животински източници. Този говежди колаген, обаче е твърде опасен в един момент, защото редица хора проявяват алергични реакции, към външното му привнасяне, в подкожния слой чрез поставянето на дермален филър. Днес с голям успех и препоръчани сред дерматолозите са дермалните филъри наречени био стимулатори. Те до голяма степен, да не кажем изцяло наподобяват човешкия колаген, синтезиран в телата на хората, благодарения на поликопролактона. Тези стимулиращи дълбоко в подкожния слой, кожата дермални филъри, стимулират активното производство на колагена отново. Така освен, че запълват изгубения обем, попълват успешно бръчките, те и поставят началото на една по-подмладена кожа, за траен период от време.







От поликопролактон се правят отдавана медицински конци. Той е установен, като важна и безопасна съставка, която удачно обслужва нуждите на естетичната козметика. Биостимулаторите на Ellanse са начина да върнете значително времето назад. Иновативната им формула на база колаген, реновира лицето за нов живот, съживява кожата с активното колагеново омрежване и реконструиране. Успешно запълва бръчките и скулптира перфектно не само лицето и шията, но и загубения обем в ръцете или пък краката. Просто, лесно и безопасно. Поставени дълбоко в дермата, биостимулаторите Еланс правят вълшебство за вашата кожа. 
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger