Идеи за елегантна баня

Ако сте решили да направите някакъв по-суетен декор за вашата баня, можете да акцентирате с някои тела, които да дадат луксозен щрих към вашия комфорт. С тази публикация ще ви дадем някои интересни идеи за дизайн на eлегантна баня. Изпълнението на някои от тях ще ви помогне да създадете „гранд“ изглеждащо пространство за къпане.


1. Дървен интериор. Може да добавите дървена саксия с бели цветя и да допълните декора със свежи бели подови постелки, халати, хавлии и кърпи за баня, организирани елегантно върху рафтовете. Вана, завършена с дървени акценти и дървен плот могат да бъдат перфектно балансирани със златни и бежови нюанси. Играйте с плочки и текстури. Този микс и мач е добре да съвпада с цвета на дървото. Също така, уверете се, че цялата дървесина, използвана във вашия проект е от един и същ тип и цвят. Използвайте координирани плочки като смесвате разнообразни форми, размери и цветове! Направете плот с кафяви плочки, включете естествени кафяви шкафове и нека те се превърнат в съществена част от златисто-дървесната тема на този луксозен санитарен възел.

2. Интериор със стъклена тема. Уверете се, че подовите плочки, които сте избрали за душ зоната и пространството около ваната са противоплъзгащи. На прозорците добавете цветни щори, които да са в същия цвят като текстурата на килимите. Завършете с обикновено огледало с рамка от дърво или метал, за допълнителни точки стил. Ще се убедите, че оборудването за бани чрез персонализирани, умело съчетани осветление, стъклопис и стъклокерамика напълно си заслужава усърдието и инвестираното време! Прозорци от пода до тавана биха добавили живописност на елегантната бяла баня!

3. Атмосфера с внушително комбо. Създайте интериор от всички неща, които обожавате! Това може да направи вашата уютно персонализирана баня перфектното място, в което да изразите таланта!

Проучете за модерни басейни и вани с дизайн, който да открадне впечатленията на вашите гости. От само себе си се разбира, че дизайнът за елегантна баня трябва да се съхранява чист и спретнат. Така че се пригответе за едно елегантно пространство в къщата ви.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger