Декорирайте банята с дизайнерски идеи, които ще накарат гостите ви да завиждат

Ако искам да бъда сама на някое място, да мога да пиша, да мога да чета, да мога да се моля, да мога да плача, да мога да правя, каквото си искам - отивам до тоалетната. - Алиша Кийс Ако сте решили да заделите по-висока сума за строителството или реновирането на банята, може да прочетете тази публикация, в която ще ви дадем няколко идеи, за да ви вдъхновим да създадете една наистина класна баня на мечтите, която да ви кара да се усмихвате винаги, когато прекрачите прага.


1. Класическо дърво. Дървеният интериор за баня е популярно решение в наши дни, с което се цели да се постигне богат и модерен външен вид. С дървени рамки за огледала, рафтове и релаксиращи столове, може да се създаде едно наистина привлекателно изглеждащо пространство. Също така, дървеният финал за вани, ограждането с дървени душ панели и дървена основа за мивка са едни от най-важните моменти в този декор. Добавянето на дървени щори за прозорците е също част от дизайна на модерната луксозна баня. За стените можете да изберете облицовъчни плочки от дърво. За грандиозни проекти могат да се използват дървена ламперия за баня или дървени панелни стени. Добавете бежови или шоколадови тела.

 2. Ефектът на стъклото. За дизайн на луксозна баня, стъклото може да бъде перфектен материал. То създава усещане за простор и повече „въздух”. Освен това, деликатното стъкло прави баните да изглеждат по-елегантни. С максимални елементи от стъкло като вана, мивка, релаксиращ стол и душ кабина, можете да създадете удивително пространство за къпане. Изберете матирано стъкло за прозорците и плотовете.

 3. Миксирайте материали. Не се колебайте да опитате комбинации. Направете микс и мач! Подовата настилка може да бъде почти бяла с големи керамични плочки или гранитогрес. Тези монохромни тематични плочки с тяхната елегантна текстура ще добавят класен вид към хигиенно-санитарното ви пространство. Можете да имате мрамор поставен с бетонови неща, подчертан с груби камъчета. Можете дори да инсталирате дървени подови настилки и стъклени витрини.

Източник: http://granitogress.com/
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger