Цените при газовите инжекциони

Газов инжекцион цена и достъпност на българския пазар.

цена на газов инжекцион

В днешно време промишлеността в областта на автомобилизма се развива с бързи темпове. От друга страна традиционните горива и техните цени постоянно се покачват. Всички тези фактори допринасят за търсенето на по-добри и евтини алтернативи на дизела и бензина, не само у нас, но и по света. 

Електрически захранваните автомобили са бъдещето на автомобилизма, но засега са твърде скъпи и недостъпни за широк кръг от хора. Една система, която в последните години е доказала своята ефективност, достъпност и ниски цени на горивата, които я захранват е газовия инжекцион.

 Газов инжекцион цена на разпространение, средства за поддръжка и цена на горивата са трите неща, които правят тази система  избирана и предпочитана от мнозина, както в страната, така и извън нея. Газовите уредби на инжекционите могат да работят на пропан-бутан или на метан. И двете горива се предлагат на доста по-ниски цени на пазара за горива, отколкото дизела и бензина. 

 Проучвания на експерти в областта, сочат че икономиите, които могат да се постигнат с използването на газовите инжекциони достигат до 50% при пропан-бутана и до 60% при газ-метана. На фона на всичко това на пазара в България конкуренцията на предлагане на газови инжекциони е голяма и това налага цени на предлагането им достъпни за голяма маса от българските шофьори. 

 Газов инжекцион цена на поддръжката е другото, което впечатлява и привлича към използването на този тип уредби. Повечето нови автомобили с газов инжекцион и дори тези с поставен такъв допълнително са компютъризирани. Компютърните им системи настроени веднъж правилно, могат да функционират дълъг период от време. 

 Смяната на филтри, масла и поддръжката по уредбата и инжекциона са бързи и достъпни, а наличието на части не е проблем. Стандартните годишни прегледи за изправност не представляват вече никаква трудност, поради новото поколение на газовите инжекциони и тяхната голяма сигурност и надеждност. Техническите характеристики и параметри на колите биват запазени и те не губят мощността си. 

Рентабилността и добрите качества, определят газов инжекцион цена и популярността му на пазара в местата на лидерските позиции.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger