Тайната на красивата кожа

Eдва ли има дама, която да не желае красива кожа с младежки вид. Днес можем да се подложим на редица процедури в козметичните салони, които ни обещават да станем по-привлекателни. На пазара има и най-различни кремове, серуми и др. продукти, които също се славят с действието си да правят кожата по-красива и подмладена.

Обърнете внимание на здравето на кожата

Преди да решим да изпробваме някои от многобройните методи за по-привлекателен външен вид, е добре да знаем, че в основата на красивата кожа е нейното здраве. Само здравата кожа може да изглежда перфектно.

Почиствайте я всеки ден

Един от основните фактори, с който трябва да се съобразим, когато искаме да подобрим и запазим доброто състояние на кожата си, е нейното редовно почистване. Много от нас знаят това и не пропускат ежедневния ритуал за измиване на лицето. За целта има най-различни методи – с измиващ гел, с мицеларна вода, с тоалетно мляко и много други. Измиването трябва да е по два пъти на ден – сутрин и вечер.

Правете дълбоко почистване всеки месец

Не забрвяйте да почиствате кожата си в дълбочина и обстойно веднъж месечно. Така ще се премахнат всички замърсявания, натрупани в порите, остатъците от грим, черните точки и въобще мръсотията, която не може да се премахне само с обикновеното ежедневно почистване. Това е изключително важно за здравето на кожата съответно за добрия ѝ вид.
Един от най-важните фактори за дълбокото почистване е да подготвим добре кожата си за него. Това включва използването на пароозонатор – козметичен уред, който произвежда гъста струя пара. Обгръщайки лицето, тя отваря порите, омекотява и навлажнява кожата и размеква натрупаната мръсотия. позволявайки да се изчистят мъртвите клетки, черните точки и всички замърсявания вътре в порите.
Пароозонаторът е един от задължителните уреди във всяко козметично студио.
Освен на повърхността, топлата пара има положително действие и в дълбочина. Тя ускорява циркулацията на кръвта, активира клетките и така стимулира регенерацията на кожата. Спомага за нейната по-добра хидратация, като дори може да повлияе и за изглаждането на фините бръчици.
Както при всяка разкрасителна процедура, и при тази е важно да използваме качествени уреди. За бъде всичко безпроблемно, изберете пароозонатор, който е функционален и ще бъде достатъчно качествен, за да постигнете желания резултат.

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger