Как закупих интериорна врата за офиса ми


В последните години се държи особено много на интериора на помещенията. Това включва освен основното обзавеждане, така и вратите, които са от доста голямо значение. Аз имам малък офис в центъра на София и желанието ми бе да обзаведа двете си стаи с красиви и издръжливи врати, които да посрещат моите клиенти. 

Истината е, че пазара се напълни с интериорни врати за дома и офиса и това направи покупката им доста сложна, тъй като обикновените потребители не знаят какво точно да поръчат за собствеността си. Имате опции да избирате класически и разчупени модели в зависимост от конкретните ви разбирания за стил и дизайн. 

Аз съм практичен човек и заради това реших да се допитам до професионалистите от Борман Комерс – софийска фирма за продажба на врати, на която попаднах в интернет пространството. Екипът им ми обясни какви са разликите в материалите за изработка на вратите и какво мога да очаквам от тях. 

Първото нещо, което получих като съвет е да съобразя цвета на вратата с цялостния интериор на жилището ми. Главната цел е да постигна стойностна визия за различните си помещения и тя да бъде естетически издържана. И тъй като не съм дизайнер помолих за съвет, който не закъсня нито минута. 

Първото нещо, за което се съблюдава е вратата била тя външна или вътрешна да бъде в унисон със стените и пода на стаите ви. Цветовата гама е огромна и поради тази причина се налага мнението на специалист, който ще ви даде най-точния съвет относно какви багри да селектирате. 

За офиса ми аз избрах цвят орех на дървените интериорни врати, като последните ми осигуриха перфектна визия и шумоизолация на помещенията. Останах доволен от направената инвестиция, тъй като по този начин ще направя приятно впечатление на клиентите си. 

Имаше опасност да направя грешка закупувайки две евтини врати от крайпътен магазин, но в крайна сметка нещо ме спря да го направя. Имайте предвид, че ако пестите от покупката на врати, то това може да доведе до съответните проблеми, защото нискокачествените стоки няма да задоволят нуждите ви.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger