Какво трябва да знаете за ЛЕД ленти

В наши дни много хора използват  ЛЕД ленти за осветление на дома си. Това се дължи на икономията, която тези малки светодиодни лампи правят за нашия дом или офис. В тази наша статия ще ви запознаем с най-използваните ленти, така че да направите своя избор при нужда. Какви видове ленти познаваме?
В наши дни много хора използват

1. ЛЕД ленти SMD3528 – те излъчват по-слаба светлина и едновременно с това допринасят за икономията във вашето жилище и работното ви място. Този вид осветление не може да променя цвета си, за разлика от други модели, тъй че имайте го предвид, когато ги употребявате. Колоритът се състои в бялото, синьото, жълтото, червеното и зеленото.

2. ЛЕД ленти SMD5050 – освен, че излъчват сериозна светлина, те могат да променят цвета си. Носят още името RGB ленти и са защитени от влага. Разбира се, това не значи, че трябва да ги топите във вода, защото рискувате да ги повредите. Цената е достъпна, а крайния ефект би задоволил всяко едно домакинство. И двата вида ЛЕД ленти произвежда защита срещу влага, което контрастира върху общото състояние на светодиодите.





Разликата идва най-вече от това, че първите не сменят цвета си, за разлика от вторите. По стандарт тези ленти биват използвани за осветление на градини или гаражи, защото там дават най-голяма сила. Между другото те са хит и по коледните и новогодишни празници, понеже се слагат лесно на елхи, къщи, тераси и тем подобни. SMD5050 е моделът ленти, който се купува масово заради своите качества.

Богатата палитра от цветове, защитата от вода и не на последно място енергийната ефективност са водещите неща, за да поръчате такъв тип осветление. Между другото цените на SMD3528 и SMD5050 не се различават особено, както ще се уверите ако посетите магазин за ЛЕД крушки и ленти. Изберете най-подходящия вариант за вас и го купете още сега. Надяваме се, че нашата статия ще ви помогне при избора ви.
Сподели статията :
'
 

+ коментара + 1 коментара

2 април 2016 г. в 9:57

Вече на пазара има много различни видове ленти не само 5050 и 3528

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger