Сватбен кетъринг- ползите от него

кетъринг фирма Events Factory
кетъринг фирма
Когато ви предстои сватба, вие със сигурност имате нужда от организация. Фирмата за кетъринг Events Factory не само, че ще ви спести от разходите по сватбен агент, но и от вашите собствени. Освен пари, ще ви спести цено време и много усилия.

За да извлечете до максимум ползите от кетъринг услугата, вие предварително трябва да сте дали нужната информация- деня на сватбата, къде искате да бъде, колко гости искате да поканите, каква да е храната, музиката и всичко до най- малката подробност. Това означава, че трябва няколко седмици по- рано да сте се свързали с кетъринг фирмата Events Factory и обсъдили всичко това.






От това например по кое време на деня искате да е сватбата ви, много зависи менюто. Ако е по- ранна сватба, може да искате да има обяд. Ако сватбата е в по- късните часове, тогава трябва да има вечеря. В зависимосот това, менютата са различни, както и начинът на сервиране.

Трябва да знаете какъв вид храна искате.

Вие предварително може да изпробвате няколко менюта и храни, за да изберете най- доброто за вас. Менюто може да бъде изготвено и по ваш вкус.

Необходимо е да обсъдите мястото, където желаете да бъде вашата сватба. Дали ще е в града или извън, дали ще е в ресторант или искате да бъде на открито, а може би предпочитате вашата къща, защото градината ви предразполага за такъв случай. Но където и да сте решили, вие трябва да обсъдите дизайна, какви да са цветовете и кои да са основните елементи. Фирмата за кетъринг Events Factory ще се погрижи за всичко това.

Още- каква да бъде музиката- оркестър на живо или ди джей, какво да е озвучаването и т. н.
Броят на гостите, рзпределението по местата, всичко, което ще ги кара да се чувстват специално и комфортно.

За всичко това може да сключите договор с фирмата.
Сподели статията :
'
 

+ коментара + 1 коментара

26 февруари 2015 г. в 18:21

Доста са ползите наистина!

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger