Трислоен паркет – акцент в обзавеждането

Естествен трислоен паркет от Floordesign.BG

Днес на пазара на паркети се предлагат много разнообразни видове от различни марки, с различно качество. Многообразието на естествени подови настилки се формира, както от гледна точка на вид дървесина, размер и цвят, така и от здравина, приложение и цена. Все по-широка популярност напоследък придобива трислойния паркет, който отговаря на почти всички изисквания на съвременния взискателен и информиран клиент със специфични желания към обзавеждането на своя дом.






Подбора и монтажа на качествен трислоен паркет са от съществено значение при обзавеждането, ремонта или реновирането на нашия дом. Правилния подход в този случай може да осигури комфортна и естетична обстановка в нашето жилище, където да отмаряме след дълъг работен ден в офиса.
качествен трислоен паркет от Boen

Всеки клиент, който купува трислоен паркет за своя дом разчита на неговата дълготрайност, балансирана цена и комфорта, които тази подова настилка ще внесе в дома му. Преди да отидете да разглеждате и закупите трислоен паркет, то трябва да сте запознати с няколко въпроса, които ще ви помогнат да направите най-добрия избор. Ето няколко насоки в това отношение:

  1. Размера на жилището или стаите, които желаете да покриете с естествен трислоен паркет – измерете дължината и ширината на стаята, като така можете да си направите предварителна калкулация за бъдещите разходи а същевременно ще информирате търговеца от какво имате нужда и ще получите ценна консултация.
  2. Съобразете цвета на настоящия интериор /цвят на стените и тавана, обзавеждане и акценти/ с вашите предпочитания за паркет. Така ще подчертаете линията на обзавеждането и ще постигнете търсения ефект във вътрешното оформление на дома си.
  3. Проучете, какво по същество представлява трислойния паркет и какво го различава от масивния такъв. Как се изработва и какви материали и дървесина се използва в конструкцията на отделните ламели. Проучете и кои са най-добрите и качествени марки, предлагани на българския пазар на паркети. Естествено сравнете и цените за отделните марки и модели, които се предлагат от българските търговци. Трябва да сте подготвени, че най-качествените решения от естествена трислойна настилка са по-скъпи, но имат по-добри качества, като реципрочното важи за тези, изработени за ниския пазарен сегмент. Ако изпитвате затруднение с намирането на полезна информация, нашия съвет е да се обърнете към специализирания сайт на Floordesign.bg за трислоен паркет. Там със сигурност може да научите много.
  4. Проучете подробно пазара и фирмите за трислоен паркет. Така ще получите ясна представа за качеството на решенията, както и за най-добрите предлагани цени за избраната от вас дървена подова настилка.
  5.  Когато сте достатъчно информиран ще направите най-удачен и сполучлив избор, които да подобри функционалността на вашето жилище и вашия лайфстайл.
  6. Потърсете препоръки. Винаги можете да се обърнете към близки и познати за съвет. Ако все пак това не е решение за вас, то интернет е пълен с подходяща информация и оферти от фирми, предлагащи трислоен паркет. Floordesign.bg, която вече споменахме, е една от фирмите, които предлагат най-широка гама от продукти на вашето внимание.
съвременни решения от паркет
Сподели статията :
'
 

+ коментара + 1 коментара

26 януари 2015 г. в 13:49

Не бях чувала точно за такъв модел подова настилка, но гледайки от снимките всичко изглежда толкова красиво и уютно, че може би точно такава настилка ще избера за вилата ми за вторият етаж, който остана само не ремонтиран, но тази година и това ще бъде свършено.Надявам се да ни пишете отново и за начина по който трябва да с е почиства тя.

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger