Автомобил под наем – бързо усвояване, достъпни цени


На онези от вас, които не обичат да използват градския транспорт или скъпите таксите, но личния им автомобил е в някой сервиз и очаква ремонт, препоръчвам рент а кар услугите. Последните ще ви осигурят удобна кола, с която да се движите във всеки български град или в чужбина. Бързам да ви уверя, че в наши дни можете да откриете автомобили под наем на достъпни цени, а процедурата по усвояването им е бърза и безпроблемна. 

Колата под наем, ще ви бъде от полза ако тръгвате на път заедно със семейството си. Днес имате опцията да изберете семеен автомобил тип джип или микробус, който ще ви помогне да се чувствате комфортно, когато шофирате. Наетите превозни средства обикновено са подсигурени с всички средства за безопасност, като задължителните предни и задни колани, въздушни възглавници, 24 часа безплатна пътна помощ и не на последно място детски седалки.

Всяко по-голяма автогара или летище предлага коли под наем, и то на ниска цена. Ако все пак не харесате автопарка на дадената фирма, можете да потърсите рент а кар компания в интернет пространството. В наши дни клиентите имат възможността да направят онлайн резервация на возило директно от личния си компютър, без да ходят до фирмата. 






Имайте предвид, че наемът на автомобил от летището излиза по-скъпо, от това да отидете до дадената фирма. Ето заради това ви каним да разгледате уебсайта http://irent.bg, от който да селектирате необходимото ви превозно средство в градовете София, Варна или Бургас. IRent е търговска марка с традиции в отдаването на леки коли под наем и ще задоволи всички ваши очаквания. 

Усвояването на превозно средство става след извършване на предварителен оглед, който се прави с цел да се установи моментното състояние на МПС-то. Създава се протокол с пълно описание от служител на фирмата във ваше присъствие. Сключвате договор за определен срок от време и капарирате част от парите. Това е всичко, остава да се наслаждавате на вашата почивка, където и да се намирате.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger