Ремонтирайте разумно, евтино и бързо

Планирате промени в дома си, но се страхувате, че ще Ви излезе прекалено скъпо? Искате да обновите жилището си, но се боите, че ще Ви отнеме много време, нерви и усилия? Вижте как да ремонтирате разумно, евтино и бързо.

Подредете и помирете идеите си. Винаги е добре да разполагате с повече варианти, опции и решения, но това не значи да се втурвате след всяка интересна мисъл. На първо място трябва добре да си изясните какво желаете да постигнете и на каква цена (максимално време, средства или усилия). Ако постоянно променяте плановете си ремонтът ще Ви излезе доста солен, а и ще приключи много по-бавно. Затова е важно да „подредите” идеите си и ясно да очертаете границите на възможностите си. Преди да се захванете за работа е хубаво да се опитате да визуализирате крайния резултат. Иначе казано – представете си всички промени, както и как ще изглежда комбинацията от тях (ако едновременно сменяте тапети, мебели, килими, осветление, при това в една и съща стая). Имайте предвид, че понякога дори най-гениалните решения не могат да „виреят” под един покрив. Безцелното смесване на стилове и архитектурни течения, например, е рискован ход, който често води до допълнителни разходи, размествания и главоболия. Колкото по-ясни и подредени са идеите Ви, толкова по-бързо, лесно и евтино ще ги осъществите.

ремонтирайте разумно
Ремонтирайте разумно




Имайте предвид, че много често евтиното излиза скъпо. Разбира се, всеки от нас се стреми да се вмести в определен бюджет и по възможност да спести някой лев. Когато става въпрос за дома Ви, обаче, е по-добре да не правите компромиси с качеството (или поне доколкото е възможно). Ако трябва разделете планирания ремонт на етапи, но не се втурвайте сляпо към „най-изгодната оферта”. В много случаи по-евтините материали (обзавеждане, елементи) са нетрайни, неефективни или дефектни. Нуждата от евентуална подмяна (или закупуване на нови), особено в процеса на работа, не само ще Ви забави, но и ще Ви коства допълнителни средства. Добре е предварително да пресметнете каква сума можете да отделите за всеки детайл (етап, материал) и след това да заложите на най-доброто от съответния ценови клас. Така не само няма да надвишите бюджета си, но и ще намалите риска от рекламации, забавяния и непредвидени харчове.

Поискайте съвет от професионалисти. Вярно е, че се славим с мултифункционалност (нали разбираме от всичко), но това не ни прави експерти във всички области, а и малко помощ никога не е излишна. Ако планирате мащабен ремонт, промяна на интериора, фасадата или двора е най-добре да се доверите на специалистите. Проектантска фирма „Архитектура плюс 96” ЕООД ще Ви помогне бързо и лесно да осъществите дори най-амбициозните си проекти и най-смелите си мечти. Тук ще откриете екип от опитни професионалисти, които ще Ви предложат коректно отношение, оригинални идеи, ефективни резултати и достъпни цени.

Сподели статията :
'
 

+ коментара + 1 коментара

20 юли 2014 г. в 23:53

Браво супер

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger