Обувки за пищни дами

Изборът на дамски обувки е много личен.За всички ни е ясно,че обувките трябва да ни стоят добре и да са ни удобни едновременно с това.Един страхотен чифт обувки добавя стил и очарование във външния ни вид.Но докато ходим или стоим прави цялата тежест на тялото се съсредоточава в краката.Ето защо е нужно да сме сигурни,че те са напълно „обезопасени“ в обувките ни.

Пълните дами трябва да съобразят двете различни условия, когато избират обувките си. Обувките да удължават оптически краката и да правят силуета по-лек. А в същото време подметката да е достатъчно стабилна и удобна, добре да поема и разпределя по-голямата тежест.

Обувките, които ще носите всеки ден,нека бъдат с хубав широк ток. Височина от четири до шест сантиметра ще ви е комфортна. Или пък се спрете на подметка във вариант „танк“.Стойката ви ще бъде изправена и елегантна и краката ви ще се движат свободно. Напълно равните сандали и обувки носете с дълги поли и панталони. Ако ги комбинирате с по-къси дрехи, краката ви ще изглеждат тежки. Късата рокля или пола стои добре с обувки в кремавата земна гама. Избягвайте високите до глезена боти-те оптически скъсяват краката. Същото важи и за затворените обувки с каишки. Черните или тъмни едноцветни дамски обувки съчетайте обезателно с подходящ чорапогащник, клин или панталон.
Хубаво е да се научите да ходите на токчета. За да сте по-уверени в походката, избирайте дамски обувки с токчета и малка платформа. Друг чудесен избор са обувките на цяла висока платформа.Те със сигурност ще издължат силуета ви и ще изглеждате по-слаби. А най-хубавото е, че и двата модела са винаги актуални.
Вижте повече на : http://e-alexandra.com/

Сподели статията :
'
 

+ коментара + 1 коментара

21 юни 2014 г. в 12:07

Много полезна информация!

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger