Тестерите подходящи ли са за подарък?


Понеже утре е 8 Март или официалният празник ще е добре да уточним този въпрос, а именно "Тестерите подходящи ли са за подарък?"...

Както предполагам знаете под ТЕСТЕР се имат предвид онези парфюми които виждаме в близката парфюмерия (поне в по-големите парфюмерии) от които имаме възможността да научим как миришат в действителност красивите на пръв поглед парфюми!

Обикновено тестерите са без капачка и пристигат заедно с останалите парфюми, като на 100 парфюма се пада точно един тестер, който служи за мостра.

Може ли тази мостра (тестер) да послужи за подарък?

Аз лично бих подарила тестер, защото няма значение дали подарявате парфюми или тестери и двата вида ухания миришат по абсолютно идентичен начин, но не бих подарила тестер с повод!

Какво искам да кажа ли? Ами просто е ако трябва да отида на рожден ден на някоя позната или познат и съм решила твърдо да зарадвам този човек с парфюм, определено няма да му подаря тестер, защото независимо от това, че между парфюми и тестери няма разлика, времето и мястото за което да го подаря просто не е това!

Ако искам да подаря на някой тестер бих го сторила, когато няма повод, просто ей така защото искам да направя подарък да зарадвам някой близък човек.

Защо искаме да подаряваме тестери?

Причината е изключително проста и тя е финансова! Просто защото тестерите са много по-евтини, а качеството им не отстъпва по нищо на парфюмите с опаковка. Аз лично не смятам че трябва да се робува толкова много на това, особено при положение че реалната стойност на нещо е далече по-ниска от пазарната.

В общи линии 60% ако не и повече от цената на парфюма се определя от фактори като разходи за реклама, опаковка и флакон. И аз като много от вас не обичам да давам излишни пари за безсмислени неща като например опаковката която хвърляме така или иначе! Точно и това е причината заради която повечето хора решават да си вземат парфюм вместо тестер.

А подходящи ли са в крайна сметка за подарък тестерите?

Отговорът на този въпрос в общи линии зависи изцяло от човека който прави подаръка. Аз лично бих подарила тестер, но бих подбрала повода, а дали вие искате да подарите тестер за 8 Март например зависи изцяло от вас и от човека който получава подаръка!

Ако сте решили да си поръчвате тестер от интернет бих ви препоръчал тази страница  в която можете да откриете доста интересни предложения с тестери на цени които са повече от добри.
Сподели статията :
'
 

+ коментара + 4 коментара

7 март 2014 г. в 17:40

Разбира се, че тестерите стават за подарък!

8 март 2014 г. в 8:11

Да, и аз мисля, че тестерите стават за подарък. да не говорим, че ако тестера е качествен, в много случаи е по-траен от самия парфюм.

13 март 2014 г. в 11:18

Да живеят тестерите!

Анонимен
14 ноември 2017 г. в 13:54

тестер от 100 мл. за 30.00 лв.и за всички еднакви цени, ми мирише на голямо менте

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger