Съвети за Свети Валентин 2014



Добре ли прекарахте празника на Свети Валентин миналата година, а имате ли идея как и какво ще правите на Свети Валентин 2014-та?

Дори и да нямате ясна представа, ако продължите да четете малко или много визията ви за плановете ви ще се подобри доста!

Какво ще намерите в статията за Свети Валентин 2014?

  • Места на които можете да си прекарате добре за празника на влюбените
  • Рецепти които да приготвите подбрани специално за Свети Валентин
  • Други интересни идеи и съвети

Местата за Свети Валентин

Със всеки изминаващ ден и наближаването на Свети Валентин неизбежно местата които ще можете да резервирате за празника намаляват драстично. Ако сте имали планове да посетите любимо място без резервация си помислете отново, защото можете да се окажете по средата на нищото без идея къде да отпразнувате празника!

Ако сте решили да празнувате извън България, трябва незабавно да се разровите из интернет за възможни незаети дестинации, защото дори и да има останали свободни места други като вас може да ги заемат всеки момент. Когато пътувате в чужбина особено в европа е добре да сте планирали секи един аспект от екскурзията си защото хората на запад ценят времето си и обикновенно мислят за това какво ще правят доста преди да им се наложи, за разлика от много голяма част от нас.

По начало хората си избират 2 типа екскурзии, едните на топли места и другите на студени. Ако вие искате да посетите някое от кътчетата в Европа се пригответе за зимно време, защото се очаква студено време през целият Февруари! Сега подходящи места за празника на Свети Валентин в Европа са Рим, Лондон, Лисабон, Прага и Виена. Тези градове предлагат уникална за всеки кухня, невероятна обстановка и възможност за едно много добро изкарване!

Ако искате да посетите по-топло място се ориентирайте към Азия или Африка.
В Африка въпреки нестабилното политическо състояние можете да посетите Египет, за който се предлагат изключително разнообразни пакетни екскурзии. За Азия можете да си избирате между Шри Ланка, Тайланд, Китай и Индия.

За да научите още за местата по света, рецептите и други полезни съвети които са подходящи за Свети Валентин ви препоръчвам да посетите сайта sveti-valentin.info
Сподели статията :
'
 

+ коментара + 1 коментара

20 февруари 2014 г. в 18:14

Ако се обичате истински с човека не е важно мястото!

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger