Плочките за вашата баня

Как да изберете плочките за вашата баня?

Изборът на плочки може да бъде лесна задача, ако имате опит в бранша или ако поне знаете какво искате, но повечето хора, когато тръгнат да обзавеждат своята баня, нямат необходимия опит или не знаят какво искат.

Най-често ми задават въпроси от типа на „какви плочки да избера“ , кой е най-качествения гранитогрес или „коя е най-добрата фирма за плочки за баня“. Няма еднозначен отговор – всичко зависи от вашите специфични изисквания за дизайн, оформление, както и от бюджета, който сте склонни да отделите за обзавеждане на вашата баня и за купуване на нови плочки за баня.


Най-често хората сменят своите плочки за баня, когато има някакъв теч или ако плочките са в отвратително състояние (счупени, надраскани, отлепени) . По-редки са случаите, в които хората сменят интериора на своята баня, както и обзавеждането и плочките за баня, само защото актуалните не им харесват, макар и да са запазени (в добро състояние). Причината за това е, че смяната на плочки струва пари, които повечето хора не са склонни да отделят просто за едното обновление на външния вид и обзавеждане за баня. Всъщност естетиката в банята е важна и избирането на плочки за вашата баня не трябва да се подценява, тъй като външният вид може да стимулира определения усещания. Аз искам ,когато вляза в банята, да ми бъде приятно, да се чувствам добре, а не да се чувствам потиснат заради скапаните орнаменти или остарелите плочки и обзавеждане за баня.

От къде да купите плочки за вашата баня?

Има много фирми на българския пазар. Ако живеете в някой от големите български градове като Варна, София, Бургас, Пловдив или някой друг град, имате възможност да посетите офисите и магазините на много повече фирми, а там, където има конкуренция, се ражда качеството, тъй като голямото предлагане и ниското търсене има ефекта на намалените цени, което е добре за потребителите. Лично аз ви препоръчвам да посетите офиса на фирма Keranova – те предлагат богат асортимент от продукти и мебели за баня, които ще допълнят изцяло вашия домашен уют.
Сподели статията :
'
 

+ коментара + 4 коментара

13 март 2014 г. в 8:48

Много е трудно да се изберат плочки от цялото това разнообразие,което има по магазините, да не говорим, че вече има и модели които може да си поръчаш по поръчка и всичко да е както поискаш ти самият което е уникално, и дори и по високата цена според мен си струва тъй като слагаш плочки веднъж на доста години или поне така си мисля.Но трябва да обърнем внимание и на това, че предварителните проекти отнемат сериозен ресурс и време, а това дали ще ни харесат или не, зависи до голяма степен от насоките, които сте дали на консултантите. Благодаря ви за страхотната статия, от която ще имам полза със сигурност.

След седмица започваме ремонт, а все още не съм избрала идеалните плочки за банята ми.Въпроса от къде да ги взема е сложен.Важно е да имаме предвид, че не всяка плочка може да бъде поставяна на пода. Всъщност плочките от фаянс са подходящи за лепене единствено и само на стената,което не го знаех и преди няколко дни в магазина се получи доста смешна ситуация.Обясниха ми че тяхната здравина не е много голяма и не биха издържали на натоварването, ако са на под.А бях харесала един модел и сега стана още по трудно.

23 ноември 2015 г. в 11:30

Преди няколко седмици завършихме основният си ремонт в банята. Определено целият този панаир, който е непосредствено свързан с ремонт си заслужава и сега цялото ми семейство е доволно и прекарваме необичайно повече време в банята. Тук ни давате страхотни съвета.Радвам, се че обръщате внимание на естетиката. Всичко трябва да е добре изпипано и да е удобно и практично.

24 май 2017 г. в 15:19

Едно от най- важните неща за които да помисли човек са плочките..

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger