Елитни входни врати от масивно дърво

Входната врата, лицето на всеки дом, посреща всеки посетител, като му внушава определени чувства. Когато застанем пред една входна врата, тя ни влияе с визията си, без значение дали го искаме, или не. Ако сме пред скромна, непретенциозна врата, веднага разбираме, че в този дом живеят хора, които или са твърде бедни, или не са суетни.
 Суетата не подминава обзавеждането и  входните врати. В последните години излизат все по-красиви и по-ефектни модели врати изработени от различни материали, но за някои хора няма по-добри входни врати от изработените от масивен дъб. Търсенето на  дъбови входни врати цени и оферти може да е доста трудно начинание. В днешно време вратите от изкуствени материали са много по-разпространени от естествените. Причините за това са много, като на първо място е цената.
 За истинските ценители на красотата, няма нищо по-добро от една масивна, резбована входна врата, с красив метален обков. Такива врати са доста скъпи, но качествата на естественото дърво оправдават високата цена. Майсторството на изработка се вижда в малките детайли. Дали дървесината е качествена, без дефекти и пукнатини. Дали е равномерно оцветена и има ли видими недостатъци. Тези неща обикновено се забелязват от специалистите.
Задачата на всички входни врати е не само да осигурява добър имидж на жилището, но и да го защитава. Факт е, че скъпите врати привличат крадците. Те са убедени, че точно зад такава врата ще направят големия удар. За да се защити жилището от престъпни набези, трябва да се помисли за сигурността. Ефикасно заключване на входни врати се осъществява посредством различни подсилени брави, като в последно време много хора залагат на електронните заключващи системи. Предимството на електронните брави е, че не се виждат отвън и на практика са неразбиваеми.
През целия си живот човек се опитва да живее така, както му харесва, като се заобикаля с вещи по свой вкус. Заставайки пред красива входна врата, гостът се подготвя да види също толкова ефектно обзавеждане вътре. Ако стопанинът на дома подредил жилището си според желанията си и е стигнал до монтажа на скъпа, масивна входна врата, значи е успял да постигне една от мечтите си - да има красив, уютен дом, в който да се чувства добре.
Сподели статията :
'
 

+ коментара + 5 коментара

7 януари 2013 г. в 12:46

Вратите от масивно дърво, особено елитните, наистина красят къщата. Ако имах пари, веднага бих си направил една такава.

11 януари 2013 г. в 23:01

Може ли да попитам колко струва една входна врата от масивно дърво - съвсем обикновена.

18 януари 2013 г. в 11:06

е да, определено дъбовите входни врати са си супер, но понякога хората нямат пари и купуват евтини врати

18 януари 2013 г. в 17:44

Ах, май ще сложа модерация на коментарите! То бива да е автоматично удобрение, ама да наслагаш е 99% еднакви коментара във всички свързани теми, и то с по 2 линка... Имайте граници, моля!

14 октомври 2014 г. в 12:45

Винаги съм харесвала едни масивни врати, които да са от истинско дърво.Някак си изглеждат по естествено и сигурно, особено красиво за външна врата на вила, с огромни тераси, които да са в масивни парапети и така цялостната визия ще изглежда напълно завършена и красива.Напълно сте прави, че една външна врата е лицето на всеки дом и собственик в него, пък и първото нещо,което виждаме като се прибираме, добре е да бъде красива.

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger