Елегантни дамски обувки от Monic



Ако търсите елегантни дамски обувки на добра цена то със сигурност трябва да посетите електронния магазин на Monic, който предлага страхотни модели за всеки сезон. В дни на криза и безработица дамите обърнаха гръб на луксозните бутици и все по-често издирват едновременно качествени и по-евтини обувки.

В сайта на Monic ще намерите оригинални обувки и то на ниска цена. Това е факт, който може да проверите още сега като разгледате всички налични модели в магазина.
Изберете дамски боти, велурени обувки на платформа, зимни апрески, ботуши и чизми на невероятни цени.

Бъдете  неотразима с перфектните обувки на Monic за всеки сезон. Селектирайте модел, с който ще се чувствате добре както на работното място, така и сред приятели. Посетете уеб сайта на магазина и вижте актуалния каталог на предлаганите стоки. Всички видове и размери обувки са придружени със снимка и допълнителна информация за изработката на дадения продукт.

В случай, че изберете любимите си обувки е достатъчно да натиснете бутона „Добави в количката” и да попълните формата за контакт с вас. Доставката се извършва посредством използването на куриерска фирма, като избрания артикул ще достигне до предварително посочен от вас адрес в срок от седем работни дни.

За празниците

Коледа и Нова година са най-топлите празници и поради тази причина магазин Monic предлага атрактивни промоции, за които ще научите повече от сайта ни. А сега ви оставяме на мира за да изберете най-хубавите подаръци за вас и любимите ви хора.

Monic ви желае Весела Коледа и Щастлива Нова Година.


Сподели статията :
'
 

+ коментара + 2 коментара

Обувките са наистина прекрасни. Всяка дама ги заслужава!

23 септември 2013 г. в 20:36

Много добри модели сте вкарали поздравления,веднага мисля да си поръчам едни патъчки за есента

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger